ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Energy Marketing
Σοφοκλέους 1 & Προποντίδος
Ακτή Μιαούλη Πειραιάς
185 38
+30 210 4512000
+30 210 4512011
Social Media

33 χρόνια γινόμαστε καλύτεροι για εσάς

Ξεκινήσαμε το 1987, στην καρδιά της αγοράς στο λιμάνι του Πειραιά, όπου εδρεύουμε μέχρι σήμερα.

Το όνομά μας, Energy, δηλώνει αυτό που αισθανόμαστε

Αντικείμενό μας η σύγχρονη σκέψη, η στρατηγική και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του επικοινωνιακού marketing.
Στα χρόνια που πέρασαν, έχουμε προσφέρει τις υπηρεσίες μας σε πολύ σημαντικές επιχειρήσεις και φορείς του Δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Έχουμε εκπονήσει πάνω από 8.000 εργασίες δημιουργικού και παραγωγής και έχουμε οργανώσει πάνω από 300 γεγονότα επικοινωνίας, συνέδρια και παρουσιάσεις.

Διανύοντας την τέταρτη δεκαετία μας, έχουμε συνειδητοποιήσει τα βασικά μας κίνητρα…

Σκέψη έξω από τα δεδομένα, Πάθος για εξέλιξη, Χαρά να μοιραζόμαστε την επιτυχία!

… η βάση μας, εδώ ξεκινούν όλα

Με θέα το λιμάνι του Πειραιά, το κτήριο της Energy, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τους φυσικούς πόρους (φως, αέρα και θέα) προς όφελος των ανθρώπων και της δημιουργικότητας, είναι σημείο αναφοράς για την αρχιτεκτονική και τη δυναμική του.

… η θέση μας

Μία συλλεκτική έκδοση με τίτλο «Η θέση μας», προσδιορίζει τη θέση μας στον Πειραιά, αλλά και τη σημασία που έχει για μας η θέση στα πράγματα. Ένα λεύκωμα που περιγράφει με εικόνες και ντοκουμέντα την ιστορική θέση του τόπου που επιλέξαμε να δουλεύουμε, ενώ υπενθυμίζει παράλληλα και τη θέση μας απέναντι σε αυτό που παραλαμβάνουμε και συνεχίζουμε.

Ξεφυλλίστε το

… 7 λόγοι για να μας επιλέξετε

  • Υψηλά αποτελέσματα
  • Ευρύ έργο & πελατολόγιο
  • Συνολική & άμεση υποστήριξη
  • Πλήρης ανθρώπινη οργάνωση & υποδομές
  • Χαρακτήρας
  • Value for money
  • Outbox thinking

…“Outbox Thinking”

Think Outbox – σκέψη έξω από τα δεδομένα
Think Together – μαζί πιο δυνατοί…
Think Plenty – η καρποφορία της σκέψης…
Think Big – μπορείς να πετύχεις τα πάντα…
Think Happy – η επικοινωνία είναι ευτυχία…
Think different… διαφοροποίηση σημαίνει επιτυχία!

… τι λένε για εμάς

Βίκυ Μαλλίρη
Marketing Manager, Elval ColourΟι άνθρωποι της Energy Marketing είναι δημιουργικοί, αγαπούν αυτό που κάνουν και δίνουν ψυχή σε κάθε έργο που αναλαμβάνουν.

Καταβάλλουν τη μέγιστη προσπάθεια για το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο και ικανοποιούν ακόμα και στα πιο στενά χρονικά περιθώρια. Έχουμε δημιουργήσει με την Energy Marketing πολλές και διαφορετικές καμπάνιες όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαζόμαστε και κάθε μία από αυτές είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχία και ως χαρακτηριστικό τη διαχρονικότητα. Η δημιουργική ομάδα της εταιρίας, έχοντας στόχο να σκέφτεται “out

Γιάννης Κουνέλης
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, DOMUS AEBEΗ Energy Marketing ανταποκρίνεται πλήρως στις υποχρεώσεις της, με επαγγελματισμό, συνέπεια, προθυμία και αποτελεσματικότητα στο έργο της.

Η κλειθροποιία Domus Α.Ε.Β.Ε. έχει πολυετή συνεργασία με την εταιρεία Energy Marketing. Στο πλαίσιο αυτό, της έχει αναθέσει σημαντικά projects με στόχο την υποστήριξη νέων και παλαιότερων προϊόντων της, στα οποία έχει ανταπεξέλθει επιτυχώς. Η εταιρεία Energy Marketing ανταποκρίνεται πλήρως στις υποχρεώσεις της, δείχνοντας επαγγελματισμό, συνέπεια, προθυμία και αποτελεσματικότητα στο έργο της. Το δυναμικό της εταιρείας, πέραν των συμβατικών υποχρεώσεων,

Ηλίας Κωνσταντόπουλος
Πρόεδρος, Ελληνικό Ινστιτούτο ΑρχιτεκτονικήςΞεχωρίσαμε την Energy Marketing για την αποτελεσματικότητα και για τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει αλλά και για το ήθος των ανθρώπων της.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής συνεργάζεται με την εταιρεία Energy Marketing κυρίως στο τομέα των χορηγικών πακέτων και της στρατηγικής επικοινωνίας. Μέσα από την πολύχρονη συνεργασία μας, ξεχωρίσαμε την Energy Marketing για την αποτελεσματικότητα και για τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει, αλλά και για το ήθος των ανθρώπων της.

Νίκος Βλαχάκης
Διευθύνων Σύμβουλος, ΝΕΟΚΕΜΗ επικοινωνία και η δημιουργία είναι συνώνυμα της Energy Marketing που βρίσκεται πάντα δίπλα μας με επαγγελματισμό, συνέπεια και ήθος.

Η γνωριμία μας με την Energy Marketing πάει πολλά χρόνια πίσω… η πρώτη επαφή μας ήταν το 1997 που η NΕΟΚΕΜ έγινε χορηγός στο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές». Έκτοτε ξεκίνησε μια σταθερή συνεργασία η οποία σταδιακά διευρύνθηκε και σήμερα στηρίζεται στις ανθρώπινες σχέσεις και μάλιστα στη φιλία.
Με την ομάδα της Energy Marketing συνεργαζόμαστε εξαιρετικά πάνω σε θέματα που

Κώστας Διαμαντής
Πρόεδρος, Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών ΑλουμινίουΗ Energy Marketing γνωρίζει τον κλάδο καλύτερα από τον καθένα, έχοντας κάνει όλα αυτά τα χρόνια πολύ σημαντικά πράγματα στον χώρο μας.

Η γνωριμία μου με την Energy Marketing μετράει πάνω από μια δεκαετία, από την περίοδο που ήμουν μέλος του ΣΕΚΑ, στη συνέχεια ως Γενικός Γραμματέας και τα τελευταία χρόνια ως Πρόεδρος.
Διατηρώντας μία πάρα πολύ καλή σχέση με όλη την ομάδα, και κυρίως τον Σωκράτη Ξανθόπουλο, έχω μόνο καλά πράγματα να θυμηθώ. Η Energy Marketing γνωρίζει τον κλάδο καλύτερα

Λάμπρος Γιαννούχος
Γ. Διευθυντής ΕΤΕΜH ολοκληρωμένη στρατηγική επικοινωνίας της Energy Marketing, έχει στόχο πάντα το βέλτιστο αποτέλεσμα για τον πελάτη

Μια μακρόπνοη συνεργασία που έχει οδηγήσει σε μια σημαντική φιλία.
Για την ΕΤΕΜ, με σχεδόν 50 χρόνια πορείας στον κλάδο του αλουμινίου, η Energy Marketing αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες, καθότι συνέβαλε στη δυναμική ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και καταξίωσης του brand name της.
H ολοκληρωμένη στρατηγική επικοινωνίας της Energy Marketing, με στόχο πάντα το βέλτιστο αποτέλεσμα

Ανάργυρος Ανδρέου
Πρόεδρος Πανελλήνιου Συνδέσμου Εταιριών ΜόνωσηςΗ υποστήριξη της Energy Marketing ήταν υποδειγματική, τα αποτελέσματα που πετύχαμε είναι αδιαμφισβήτητα.

Πριν από τέσσερα χρόνια, επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την Energy Marketing για την προώθηση των δράσεων του ΠΣΕΜ (Πανελλήνιος Σύλλογος Εταιριών Μόνωσης), επειδή προσέγγισαν με επαγγελματισμό, διάθεση και όρεξη το αίτημά μας για επανασχεδιασμό των κινήσεων του Συνδέσμου. Η ειλικρινής προσέγγισή τους, μας βοήθησε να βελτιώσουμε σημαντικά τις υπηρεσίες προς τα μέλη μας, αλλά και γενικότερα προς όλες τις επαγγελματικές

Αναστάσιος Δούκας
Πρόεδρος ΔΟΥΚΑΣ ΑΒΕΕΗ δυνατότητα της Energy Marketing να προσαρμόζεται άμεσα σε νέα δεδομένα και ανάγκες, την καθιστούν σημαντικό συνεργάτη.

Η τέχνη της επικοινωνίας, η δημιουργία και η ενδυνάμωση του Brand ενός προϊόντος ή μιας επιχείρησης, αλλά και η διοργάνωση επαγγελματικών γεγονότων στον κλάδο του Αλουμινίου, έχει ταυτιστεί με την Energy Marketing.
Η ΔΟΥΚΑΣ ΑΒΕΕ, εδώ και 20 χρόνια, εμπιστεύεται την επικοινωνιακή της εικόνα στην Energy, η οποία έχει καταφέρει να μεταφέρει στην αγορά, τις αξίες και τις υπηρεσίες

Χρήστος Δαμανάκης
Διευθυντής Εξαγωγών, ALKAT – ΔΑΜΑΝΑΚΗΣΘέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω την Energy Marketing και τον Σωκράτη Ξανθόπουλο για τη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Μια συνεργασία που βασίστηκε και βασίζεται στον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την ανθρώπινη προσέγγιση. Στη νέα αγορά που θα διαμορφωθεί τα επόμενα χρόνια, η Energy Marketing είναι από τις εταιρίες που θα βρουν περίοπτη θέση μέσα σε αυτή.

33 Χρόνια Energy - Energy Marketing

Video

preloader