ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Energy Marketing
Σοφοκλέους 1 & Προποντίδος
Ακτή Μιαούλη Πειραιάς
185 38
+30 210 4512000
+30 210 4512011
Social Media

Every Brand has a Story.
Behind every marketing success
story, there are people
principles and values.

Κάθε ιδέα έχει πίσω της μια ιστορία. Και πίσω από κάθε επιτυχημένη ιστορία επικοινωνίας, υπάρχουν άνθρωποι, αξίες και ιδανικά.

Στην Energy Marketing, οραματιζόμαστε την ανθρώπινη ευτυχία ως αποτέλεσμα της συλλογικής δουλειάς και της δημιουργικής συνεργασίας.

Με αυτές ακριβώς τις σταθερές αξίες -και ενεργώντας με βάση το κοινό όφελος- επιδιώκουμε την ανάπτυξη, τη διαφοροποίηση, την αναγνωσιμότητα και την κερδοφορία των πελατών μας, έχοντας ολοκληρώσει πάνω από 8.000 δημιουργικές εργασίες και περισσότερα από 300 Events.

Πάνω από 35 χρόνια, με την Outbox Thinking σκέψη μας που ενεργεί «έξω από τα δεδομένα» και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που παρέχουμε, σχεδιάζουμε επιμελώς την κατάλληλη στρατηγική, επιλέγοντας τα εργαλεία προβολής που υποστηρίζουν τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα.

Αποστολή μας είναι να συμβάλλουμε αποτελεσματικά στην επίτευξη των στόχων των πελατών μας.

Είμαστε εδώ για εσάς!
Πώς μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι;

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Με θέα το λιμάνι του Πειραιά

Βρισκόμαστε στην Ακτή Μιαούλη με θέα το λιμάνι του Πειραιά!

Το ιδιόκτητο κτίριό μας έχει ενεργειακό χαρακτήρα και δυναμική αρχιτεκτονική αισθητική, που αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τους φυσικούς πόρους του περιβάλλοντος. Φως, αέρας, ουρανός και θάλασσα που συνεργούν προς όφελος της δημιουργικότητας και της θετικής διάθεσης! Η θέση μας -μεταφορικά και κυριολεκτικά- επιδιώκουμε να αποτελεί κέντρο ανάπτυξης και πολιτισμού.

Λένε για εμάς...

Energy Marketing - Energy Marketing

Video

Video

preloader