Οι Υπηρεσίες μας

Brand Strategy

Δημιουργούμε τη Μάρκα (Brand), που σας διαφοροποιεί από την αγορά και που θα αγαπήσουν οι πελάτες σας! Αναδεικνύουμε την πρόταση αξίας που δημιουργεί φανατικούς οπαδούς των προϊόντων σας! Σχεδιάζουμε την εταιρική ταυτότητα που ενσωματώνει τις δικές σας προσδοκίες, αλλά κυρίως των πελατών σας... γιατί οι πελάτες δεν αγοράζουν προϊόντα, αλλά επιλέγουν συναισθήματα και οφέλη!

Creative & Production

Πετυχαίνουμε να απευθυνθούμε στην ψυχή των ανθρώπων, σχεδιάζοντας μηνύματα που δίνουν αξία και αποτέλεσμα στην επικοινωνία. Δημιουργούμε δυνατό περιεχόμενο (Content), για όλο το φάσμα των επικοινωνιακών μέσων: Print, Digital, Web, Video, Visualizing και Direct Marketing. Δημιουργούμε εικόνες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και το μετατρέπουν σε δράση!

Advertising

Σχεδιάζουμε στρατηγικές καμπάνιες με σκέψη έξω από τα δεδομένα. Γιατί αυτό που μετράει τελικά είναι το μέγεθος της ιδέας. Δημιουργούμε κατάλληλα και διαχρονικά μηνύματα, χρησιμοποιώντας όλα τα Above και Below the Line διαφημιστικά μέσα. Συντονίζουμε, “τρέχουμε” και επαναπροσδιορίζουμε τα διαφημιστικά προγράμματα, μετρώντας την ανταπόκριση.

Direct Marketing

Επικεντρώνουμε την επικοινωνία στο πελατολόγιό σας! Ορίζουμε με ακρίβεια το target group σας, δημιουργούμε εξειδικευμένα μηνύματα και στη συνέχεια επικοινωνούμε προσωπικά με το ενδιαφερόμενο κοινό, προωθώντας άμεσα το ζητούμενό σας. Αξιοποιούμε την ανταπόκριση με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Digital Marketing

Αξιοποιούμε τη δυναμική του Ψηφιακού περιβάλλοντος, δημιουργώντας πραγματικό αποτέλεσμα. Διατηρούμε σε υψηλό επίπεδο όλα τα Digital εργαλεία: Site, SEO, Analytics, Newsletters, Social Media. Σχεδιάζουμε και εκτελούμε δυναμικές προωθητικές ενέργειες για Google Ads, SMS, Mobile Campains, Social Media Ads. Υποστηρίζουμε το σύνολο των Digital ενεργειών με το κατάλληλο περιεχόμενο (κείμενα, banners, videos). Προσφέρουμε πραγματική απόδοση!

Event Organizing

Διοργανώνουμε αποκλειστικά events για Γνώση, Επαφές & Ψυχαγωγία. Η ανθρώπινη συμμετοχή ορίζει την αξία των γεγονότων που οργανώνουμε από το 1991, είτε σε φυσικό, είτε σε ψηφιακό περιβάλλον. Καλύπτουμε πλήρως όλο το φάσμα γεγονότων για Συνέδρια, Webinars, Εταιρικά & Θεματικά Events, Εκθέσεις. Επιλέγουμε χώρους εναλλακτικούς και τουριστικούς, που συνδυάζουν τη γνώση με το business & pleasure!