Έχουμε μία ιστορία να πούμε…

Η ιστορία μας ξεκινάει το 1987 στο λιμάνι του Πειραιά, με δύο ανθρώπους και ένα μικρό δημιουργικό γραφείο.
Λιμάνι σημαίνει ενέργεια, εξέλιξη, επικοινωνία, ταχύτητα και έτσι όλα κύλησαν γρήγορα!
Οι δουλειές μας άνοιξαν, η ομάδα μεγάλωσε και το 2004 εγκατασταθήκαμε στον δικό μας χώρο.
Σήμερα πια, η Energy Marketing συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες Marketing & Επικοινωνίας, με πολλές καινοτομίες και επιτυχίες στο έργο της, αλλά κυρίως έχοντας ως δύναμη την επιτυχία και την εμπιστοσύνη των πελατών που μας έφεραν μέχρι εδώ και μας χαμογελούν για το μέλλον.
Όσο ο ήλιος βγαίνει, τόσο και ο δικός μας κόκκινος, τετράγωνος ήλιος, θα μας πλημμυρίζει με δημιουργική ενέργεια που θα ψάχνει να βρει διέξοδο.
Είμαστε υπερήφανοι για όσα έχουμε κάνει αλλά τα έχουμε ήδη αφήσει πίσω.
Κάθε μέρα είναι μία νέα μέρα, με νέες προκλήσεις που μας ενθουσιάζουν και μας δίνουν την ευκαιρία να κάνουμε καινούρια πράγματα, με άλλη ματιά!

Εμείς αυτό το λέμε Outbox Thinking και είναι το εργαλείο που μας κάνει κάθε μέρα νέους και μας βοηθάει να πετάμε!

Είμαστε εδώ για εσάς!
Πώς μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι;

Ομάδα Energy

Co -Founder & CEO

Σωκράτης Ξανθόπουλος

Co -Founder & CFO

Καλλιόπη Γραμματικοπούλου

Business Development Manager

Στέλιος Ξανθόπουλος

Operations Director

Κλεοπάτρα Χατζαντώνη

Client Service Manager

Γεωργία Γκούμα

Project Manager

Χρύσα Καλογεράκη

Copywriter & Quality Control Manager

Μαρία Μπούρτζη

Media Manager

Αγγελική Ράπτη

Creative Director

Βίκυ Μαρούδα

Art Director

Κώστας Στεφάνου

Senior Motion Designer/Videographer

Άρης Παϊζάνος Μαυράκης

Digital Manager & Web Designer

Δημήτρης Σουμής

Accounting Manager

Κώστας Καραγιάννης

Direct Marketing Director

Κώστας Σταματόπουλος

Direct Marketing Manager

Βάσω Τάγκα

Chief Editor of Publications

Αλεξία Καλογεροπούλου

Woof Manager

Fregia

X

Δείτε και κατεβάστε…

Λένε για εμάς

Οι άνθρωποι της Energy Marketing είναι δημιουργικοί, αγαπούν αυτό που κάνουν και δίνουν ψυχή σε κάθε έργο που αναλαμβάνουν.

Καταβάλλουν τη μέγιστη προσπάθεια για το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο και ικανοποιούν ακόμα και στα πιο στενά χρονικά περιθώρια. Έχουμε δημιουργήσει με την Energy Marketing πολλές και διαφορετικές καμπάνιες όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαζόμαστε και κάθε μία από αυτές είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχία και ως χαρακτηριστικό τη διαχρονικότητα. Η δημιουργική ομάδα της εταιρίας, έχοντας στόχο να σκέφτεται “out of the box” βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά και δημιουργεί ιδέες και επικοινωνία που μπορούν να ταυτιστούν με το σήμερα. Η Energy Marketing έχει άριστη εξυπηρέτηση πελατών, είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες, που πάντα έχουν προτεραιότητα τις ανάγκες των πελατών τους. Στην Energy Marketing διακρίνεις από την πρώτη κιόλας συνεργασία τη γνώση της αγοράς, τη διάθεση να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή συμβουλή επικοινωνίας, την αφοσίωση σε αυτό που κάνουν και τους πελάτες τους. Είναι συνεργάτες που μπορείς να εργασθείς μαζί τους ως μία ομάδα, με κοινό στόχο και με μόνο θετικά αποτελέσματα.

Βίκυ Μαλλίρη
Marketing Manager, Elval Colour
Η Energy Marketing ανταποκρίνεται πλήρως στις υποχρεώσεις της, με επαγγελματισμό, συνέπεια, προθυμία και αποτελεσματικότητα στο έργο της.

Η κλειθροποιία Domus Α.Ε.Β.Ε. έχει πολυετή συνεργασία με την εταιρεία Energy Marketing. Στο πλαίσιο αυτό, της έχει αναθέσει σημαντικά projects με στόχο την υποστήριξη νέων και παλαιότερων προϊόντων της, στα οποία έχει ανταπεξέλθει επιτυχώς. Η εταιρεία Energy Marketing ανταποκρίνεται πλήρως στις υποχρεώσεις της, δείχνοντας επαγγελματισμό, συνέπεια, προθυμία και αποτελεσματικότητα στο έργο της. Το δυναμικό της εταιρείας, πέραν των συμβατικών υποχρεώσεων, είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να καλύψει ταχύτατα οποιεσδήποτε έκτακτες ανάγκες προκύψουν, σχετικά με τη διαφημιστική μας προβολή. Οι δύο εταιρείες βρίσκονται κοντά, με προτάσεις για την ορθή διαχείριση των προκλήσεων και των ευκαιριών που παρουσιάζονται στην αγορά.

Γιάννης Κουνέλης
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, DOMUS AEBE
Ξεχωρίσαμε την Energy Marketing για την αποτελεσματικότητα και για τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει αλλά και για το ήθος των ανθρώπων της.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής συνεργάζεται με την εταιρεία Energy Marketing κυρίως στο τομέα των χορηγικών πακέτων και της στρατηγικής επικοινωνίας. Μέσα από την πολύχρονη συνεργασία μας, ξεχωρίσαμε την Energy Marketing για την αποτελεσματικότητα και για τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει, αλλά και για το ήθος των ανθρώπων της.

Ηλίας Κωνσταντόπουλος
Πρόεδρος, Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής
Η επικοινωνία και η δημιουργία είναι συνώνυμα της Energy Marketing που βρίσκεται πάντα δίπλα μας με επαγγελματισμό, συνέπεια και ήθος.

Η γνωριμία μας με την Energy Marketing πάει πολλά χρόνια πίσω… η πρώτη επαφή μας ήταν το 1997 που η NΕΟΚΕΜ έγινε χορηγός στο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές». Έκτοτε ξεκίνησε μια σταθερή συνεργασία η οποία σταδιακά διευρύνθηκε και σήμερα στηρίζεται στις ανθρώπινες σχέσεις και μάλιστα στη φιλία. Με την ομάδα της Energy Marketing συνεργαζόμαστε εξαιρετικά πάνω σε θέματα που αφορούν στο branding της εταιρείας, την ανάπτυξη και συντήρηση δυναμικής πολύγλωσσης ιστοσελίδας, στη διενέργεια ερευνών και direct marketing καθώς και στην ανάπτυξη χορηγικών προγραμμάτων. Η επικοινωνία και η δημιουργία είναι συνώνυμα της Energy Marketing και η ομάδα της βρίσκεται πάντα δίπλα μας με αφοσίωση, επαγγελματισμό, συνέπεια και ήθος. Μοναδικοί γνώστες της αγοράς, παρέχουν εργαλεία επικοινωνίας, ιδέες και συμβουλές, που συμβάλουν στην ανάδειξη των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας μας. Μια δυνατή ομάδα που μπορείς να εμπιστευτείς για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με διαχρονική αξία.

Νίκος Βλαχάκης
Διευθύνων Σύμβουλος, ΝΕΟΚΕΜ
Η Energy Marketing γνωρίζει τον κλάδο καλύτερα από τον καθένα, έχοντας κάνει όλα αυτά τα χρόνια πολύ σημαντικά πράγματα στον χώρο μας.

Η γνωριμία μου με την Energy Marketing μετράει πάνω από μια δεκαετία, από την περίοδο που ήμουν μέλος του ΣΕΚΑ, στη συνέχεια ως Γενικός Γραμματέας και τα τελευταία χρόνια ως Πρόεδρος. Διατηρώντας μία πάρα πολύ καλή σχέση με όλη την ομάδα, και κυρίως τον Σωκράτη Ξανθόπουλο, έχω μόνο καλά πράγματα να θυμηθώ. Η Energy Marketing γνωρίζει τον κλάδο καλύτερα από τον καθένα, έχοντας κάνει όλα αυτά τα χρόνια πολύ σημαντικά και πρωτοποριακά πράγματα στον χώρο μας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην αναβάθμιση και τη συνεχή εξέλιξή του, πάντα με φρέσκιες ιδέες και χωρίς αντιγραφές, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με την αγορά. Οργανωτικοί και συνεπείς οι άνθρωποι της Energy Marketing, φροντίζουν πάντα να βρίσκουν τρόπους υλοποίησης των συμφωνηθέντων, δίνοντας σε όλους τους συνεργάτες τους το κάτι παραπάνω. Μια χαρισματική και δυνατή ομάδα, η οποία θεωρώ ότι είναι ο ιδανικός συνεργάτης που θα καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών της με εμπειρία, γνώση, συνέπεια και αξιοπιστία.

Κώστας Διαμαντής
Πρώην Πρόεδρος, Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου
H ολοκληρωμένη στρατηγική επικοινωνίας της Energy Marketing, έχει στόχο πάντα το βέλτιστο αποτέλεσμα για τον πελάτη

Μια μακρόπνοη συνεργασία που έχει οδηγήσει σε μια σημαντική φιλία. Για την ΕΤΕΜ, με σχεδόν 50 χρόνια πορείας στον κλάδο του αλουμινίου, η Energy Marketing αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες, καθότι συνέβαλε στη δυναμική ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και καταξίωσης του brand name της. H ολοκληρωμένη στρατηγική επικοινωνίας της Energy Marketing, με στόχο πάντα το βέλτιστο αποτέλεσμα για τον πελάτη, στηριζόμενη σε μια βάση υψηλών αρχών και ευθύνης, την καθιστά τον ιδανικό συνεργάτη. Τα υψηλά ιδανικά και οι αρχές της ΕΤΕΜ, όπως η ειλικρίνεια, η ακεραιότητα, η αφοσίωση και η εμπιστοσύνη, εναρμονίζονται πλήρως με τις αξίες της Energy Marketing. Πρεσβευτές του Out of the Box thinking, με γνώμονα πάντα ένα καλαίσθητο και δημιουργικό αποτέλεσμα, η Energy Marketing αποτελεί για την ΕΤΕΜ, όχι έναν ακόμη συνεργάτη, αλλά έναν αληθινό φίλο. Όσο για τους ανθρώπους της Energy Marketing, και κυρίως για τον κ. Σωκράτη Ξανθόπουλο, είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι για τις επιτυχίες τους, και τους ευχόμαστε ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ!

Λάμπρος Γιαννούχος
Πρώην Γ. Διευθυντής ΕΤΕΜ
Η υποστήριξη της Energy Marketing ήταν υποδειγματική, τα αποτελέσματα που πετύχαμε είναι αδιαμφισβήτητα.

Πριν από τέσσερα χρόνια, επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την Energy Marketing για την προώθηση των δράσεων του ΠΣΕΜ (Πανελλήνιος Σύλλογος Εταιριών Μόνωσης), επειδή προσέγγισαν με επαγγελματισμό, διάθεση και όρεξη το αίτημά μας για επανασχεδιασμό των κινήσεων του Συνδέσμου. Η ειλικρινής προσέγγισή τους, μας βοήθησε να βελτιώσουμε σημαντικά τις υπηρεσίες προς τα μέλη μας, αλλά και γενικότερα προς όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες του κλάδου, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, φορείς της αγοράς. Καταφέραμε και ολοκληρώσαμε σημαντικές δράσεις, όπως η διοργάνωση τεχνικών ημερίδων και συνεδρίων. Αναπτύξαμε συνεργίες με άλλους φορείς και επαγγελματίες του κλάδου. Προωθήσαμε σημαντικές κοινωνικές δράσεις, αναπτύξαμε την επικοινωνία και την εξωστρέφεια του Συνδέσμου. Η υποστήριξή τους ήταν υποδειγματική, τα αποτελέσματα που πετύχαμε είναι αδιαμφισβήτητα, αλλά δε σταματάμε εδώ! Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τη συνεργασία μας με στόχο και σκοπό να προωθήσουμε τις θέσεις του Συνδέσμου και να παρέχουμε στα μέλη μας περισσότερες πληροφορίες και περισσότερη ενημέρωση. Ο ΠΣΕΜ είναι πλέον παρών σε κάθε δράση, έχοντας ενεργό ρόλο στις εξελίξεις! Για όλα όσα έχουμε πετύχει, αλλά και για όσα θα πετύχουμε, λέμε: Μπράβο σε όλη την ομάδα της Energy Marketing για την υποστήριξη και την ειλικρινή συνεργασία!

Ανάργυρος Ανδρέου
Πρόεδρος Πανελλήνιου Συνδέσμου Εταιριών Μόνωσης
Η δυνατότητα της Energy Marketing να προσαρμόζεται άμεσα σε νέα δεδομένα και ανάγκες, την καθιστούν σημαντικό συνεργάτη.

Η τέχνη της επικοινωνίας, η δημιουργία και η ενδυνάμωση του Brand ενός προϊόντος ή μιας επιχείρησης, αλλά και η διοργάνωση επαγγελματικών γεγονότων στον κλάδο του Αλουμινίου, έχει ταυτιστεί με την Energy Marketing. Η ΔΟΥΚΑΣ ΑΒΕΕ, εδώ και 20 χρόνια, εμπιστεύεται την επικοινωνιακή της εικόνα στην Energy, η οποία έχει καταφέρει να μεταφέρει στην αγορά, τις αξίες και τις υπηρεσίες της εταιρίας μας, με επαγγελματισμό και μεράκι. Ο Σωκράτης Ξανθόπουλος, κύριος εκφραστής της Energy, με τη θετική αύρα του, τον ειλικρινή χαρακτήρα του και την εμπειρία του, αλλά και μαζί με την ομάδα του, προσφέρουν φρέσκιες ιδέες και εργαλεία επικοινωνίας, που συμβάλουν καθοριστικά στην ταυτότητα και το Brand ΔΟΥΚΑΣ στην αγορά. Η δυνατότητα της Energy να προσαρμόζεται άμεσα σε νέα δεδομένα και ανάγκες, από Digital επικοινωνία μέχρι Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, την καθιστούν σημαντικό συνεργάτη της ΔΟΥΚΑΣ για το μέλλον της επικοινωνιακής στρατηγικής της.

Αναστάσιος Δούκας
Πρόεδρος ΔΟΥΚΑΣ ΑΒΕΕ
Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω την Energy Marketing και τον Σωκράτη Ξανθόπουλο για τη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Μια συνεργασία που βασίστηκε και βασίζεται στον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την ανθρώπινη προσέγγιση. Στη νέα αγορά που θα διαμορφωθεί τα επόμενα χρόνια, η Energy Marketing είναι από τις εταιρίες που θα βρουν περίοπτη θέση μέσα σε αυτή.

Χρήστος Δαμανάκης
Διευθύνων Σύμβουλος, ALKAT – ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ