Αρχιτεκτονική, Κατασκευές & Εταιρική Ευθύνη

Ο 1ος Κατάλογος Έργων
“Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική”!

Η πρώτη έντυπη έκδοση του Καταλόγου Έργων «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική», είναι γεγονός!

Η ομάδα της Energy Marketing προχώρησε στη δημιουργία του καταλόγου με σκοπό να προβάλει τα έργα που συμμετείχαν στη 2η Έκθεση & Βραβεία «Αρχιτεκτονικών Έργων & Κατασκευών Αλουμινίου», που διεξήχθη παράλληλα με το 15ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική», το οποίο διοργανώνει σταθερά εδώ και 30 χρόνια.

Αποκλειστικός χορηγός της 2ης Έκθεσης & Βραβείων ήταν η εταιρεία ELVIAL, ενώ αποκλειστικός χορηγός της Έκδοσης Καταλόγου είναι η εταιρεία NEOKEM.

3η Έκθεση & Βραβεία «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική» θα διεξαχθεί 1-3 Νοεμβρίου 2024 στο Costa Navarino, παράλληλα με το 16ο Συνέδριο alumini «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική».
Ο νέος αρχιτεκτονικός διαγωνισμός είναι προ των πυλών!  Σύντομα αναμένεται η προκήρυξη για τη συμμετοχή νέων έργων.

Δείτε εδώ τον Κατάλογο Έργων “Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονική”

Viekal, Better Life Works
by Energy Marketing

Η oμάδα της Energy Marketing δημιούργησε τη νέα εταιρική ταυτότητα της Viekal με slogan “Better Life Works”. Έντονα χρώματα, γεωμετρικά σχήματα, μοντέρνοι χαρακτήρες σε αρχιτεκτονικό ύφος που εκφράζουν την ανανεωμένη εικόνα και το ύφος της εταιρίας.

Το λογότυπο με το μήνυμα βρήκαν πλήρη εφαρμογή στο folder και στον κατάλογο προϊόντων, για τις ανάγκες του οποίου έγινε ειδική φωτογράφηση έργων και δημιουργία κειμένων. Στην ίδια λογική δημιουργήθηκε το νέο website, σύγχρονο και λειτουργικό για εύκολη περιήγηση.

Με χαρά συμμετείχαμε
στο Job Fair της ActionAid Hellas!

Τα γραφεία της #ActionAid στην Ελλάδα μετατράπηκαν σε σκηνικό για το Job Fair, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος εργασιακής ένταξης συνολικής διάρκειας 100 ωρών, το οποίο πραγματοποιήθηκε με χρηματοδότηση από τον ΔΕΣΦΑ – Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου Α.Ε. – DESFA.

Άνεργα άτομα εκπαιδεύτηκαν στο E-Commerce, διαθέτοντας πλέον σχετική πιστοποίηση, ενώ ενίσχυσαν τις επαγγελματικές δεξιότητές τους.

Η Energy Marketing, ανάμεσα σε επώνυμες εταιρίες της αγοράς, συμμετείχε στη συνάντηση, αξιοποιώντας την ευκαιρία να γνωρίσει τις ωφελούμενες και τους ωφελούμενους του προγράμματος, με στόχο τη συνεργασία.

Είμαστε εδώ για εσάς!
Πώς μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι;

Δείτε περισσότερα
έργα μας εδώ.

Μάθετε περισσότερα για
τις υπηρεσίες μας εδώ.

Επικοινωνήστε
μαζί μας εδώ.