Η επικοινωνία της διαφάνειας!

Η επικοινωνία της διαφάνειας!

Η Energy Marketing, με Outbox Thinking και στοχευμένη στρατηγική επικοινωνία, ανέδειξε την αναγνωρισιμότητα και τις δυνατότητες των καινοτόμων προϊόντων, της κορυφαίας ελληνικής αλλά και με διεθνή δράση εταιρίας επεξεργασίας γυαλιού VASGLASS.

Χτίζοντας γύρω από το Branding της VASGLASS, ερευνήσαμε το εύρος των δυνατοτήτων του υαλοπίνακα και προβάλαμε τις πρωτοποριακές ιδιότητες του βιομηχανικού γυαλιού, καθώς και το εξελικτικό όραμα της εταιρείας, δημιουργώντας Εντυπωσιακά Αρχιτεκτονικά Concepts Διαφάνειας!

Αντικατοπτρίσαμε την τρισδιάστατη πραγματικότητα και την υψηλή αισθητική αυτού του υπέροχου κόσμου που ζούμε, προσελκύοντας το ενδιαφερόμενο κοινό, με τα μαγικά στοιχεία της φύσης, αλλά και το ανθρωποκεντρικό-σύγχρονο Design.

Το υπέροχο-στέρεο υλικό του γυαλιού, η κρυσταλλική δομή του και οι απεριόριστες κατασκευαστικές ιδιότητές του – ως προς το εύρος της εφαρμογής και της χρήσης του – ενέπνευσαν την ομάδα της Energy Marketing, ώστε να αντιμετωπίσει ΟΛΙΣΤΙΚΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ την προβολή των προϊόντων αρχιτεκτονικού υαλοπίνακα VASGLASS, που συμβάλλει στην συνολική αισθητική των κτιρίων, ενώ αναδεικνύει ταυτόχρονα την κουλτούρα και την πολιτιστική ταυτότητά μας.

Face the World through the Glass!